Turn on, Tune in, Drop out. Cooradio is music.


listen o



<send now>
or try cooradio


- (1.3.2013) Spyweirdos

- (8.2.2013) Αντώνης Λιβιεράτος, Σόλης Μπαρκί, Βανέσα Σπινάσα



Jonsy Kass, rodi, granny records, moremars, that guy Jim Doyle, stonedreamer, flea, tylers music boxprocteaux & monsieur zaff, Savvas P., SofiK, Νικόλας Κ, voyagero, framework, konou1, aggelosk, Tanasys, No ceiling, Milkmen In Black, Efi Ch., Αργύρης Μ, Fo, psyche, Fun with Nuns, Jorge Konou, Pseudology, dimhet, Agis Spieluhr & Jim Holmes, aris, Τhe CooCoo-Pops, Sib Radio Gowanus, fragile balloon, Popscure, ihatered a.k.a blackdisa, A & E , lalalia, Defective by Default, apo, Αστυ Τεκ, Trif, KristoF, john konou, filtig, HeavenlyFish, μέλοτρον, VeridisQuo aka taso dot K


about cooradio

Turn on, Tune in, Drop out.
Cooradio is above all music. It is an idea... that matured in time and we would like to believe that it came through on its most creative moment. A big group of people is daily in front of computers and microphones, offering the juiciest sounds of today and loved tunes from the past.

The road is long from alternation to experimentation, so Cooradio on a daily basis will lay music marathons for the pleasure of your ears. We would like to thank in advance these ears for honoring us with audition.

Cooradio is every listener, every producer, Cooradio is you and me.

Stay tuned!

*Cooradio is part of the Cooproject

(Στα Ελληνικά)


intentionally left blank

cooradio © 2010

Όροι Χρήσης (Terms of Use)

web site created by jorge konou

logo designed by May Roosevelt

robots are an idea of Apostolos


- λΑΜΠΕΡΟύΚ, Άγγελος κυρίου // Γαάλ (προβολή) (5.1.2013)


KNOT GALLERY.Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013.

Μία κοινότητα αποκομμένη από συναισθήματα και φαντασία. Η προσπάθεια μιας κατοίκου να αποδράσει από αυτήν, έχοντας ως μέσο, το ιερό στοιχείο της κοινότητας, το βιβλίο. Το αντικείμενο λειτουργεί ως σύμβολο, η μουσική αντικαθιστά τις λέξεις, σε ένα κοινωνικό θρίλερ ανεξάρτητης παραγωγής.
Σκηνοθεσία-Παραγωγή: Μαίρη Μαρινοπούλου
Σενάριο: Μαίρη Μαρινοπούλου - Λεωνίδας Μπαντής
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Κατερίνα Τριχιά
Art Direction: Γιώργος Κατσώνης
Κοστούμια: Στέλλα Ατζέμη
Μουσική: Άγγελος κυρίου
Μοντάζ: Ηλίας Κοντονικόλας
Μιξάζ: Λευτέρης Δασκαλαντωνάκης
Ηχοληψία: Φωτεινή Ζαραφειάδη
Διάρκεια: 13'
Παίζουν: Άννα Βεκιάρη, Σπύρος Διαμαντάρας, Γιώργος Λαγγίδης, Γιάννης Οικονομίδης, Αλέξανδρος Λύκος, Mαριάνθη Μαρινοπούλου


Άγγελος κυρίου
συχνές επισκέψεις στο


παίζει.χρησιμοποιεί.για να.επιρροές του.live


Η προβολή του Γαάλ θα ξεκινήσει στις 21:00 και η συναυλία στις 21:30 ακριβώς

Έναρξη 20:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Το cooradio είναι χορηγός επικοινωνίας.

KNOT Gallery
Mιχαλακοπούλου 206 & Πύρρου (εις. από Πύρρου)
πλησιέστερος σταθμός Μετρό: Αμπελόκηποι
Λεωφορεία: Α5, Β5 (στάση ΖΑΓΟΡΑ)


posted @ Friday 4th of January 2013, 16:35

by apo

myspace facebook twitter